fbpx

Miért nincs irodánk?

Mert nem kell. Rendben, kifejtem.

Manapság már bárhol elkészíthetjük a digitális termékeket. Egy laptop – ügyesebbeknek tablet – kell csak hozzá. Mobilnettel eléred a biztonságos felhőben tárolt adataid, módosítod őket, majd elküldöd az éteren keresztül a végeredményt.

Lássuk be, a műszaki feltételeket tekintve nem különbözik sokban egy grafikus és egy modern könyvelő munkája. Akár egymás mellett is ülhetnek a tó parton miközben dolgoznak.
További hasonlóság, hogy mindkettőjük titkárnőjét Google-nak hívják. Szépen rendben tartja a naptárukat, felbontja a postát és felveszi a telefont. Ugyan kávét nem főz, de a maga módján igen csinos, könnyen szót lehet vele érteni, és nem alszik. Felhőben lakik, ezért miatta sem kell irodát bérelni.

Jó, de hol tárgyalnak? Nos az élő videó kapcsolatnak köszönhetően bárhol. Például a kedves ügyfél nappalijában. Persze személyesen is találkozhatnak, ekkor csak bérelni kell egy tárgyalót valahol a városban. Természetesen ott, ahol az ügyfélnek is könnyen elérhető, s szükség esetén kényelmesen parkolhat is.

Mindenkinek könnyebb így, iroda bérlés nélkül. Kevesebb költség, egyszerűbb kommunikáció és alacsonyabb árak. Jól hangzik, nem?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük